Tømrer

Din foretrukne tømrer

Hos VBL Byg varetager vi alle typer opgaver, hvor end du får brug for en professionel tømrer. Vi hjælper dig med dine byggeprojekter uanset størrelsen på opgaven. Med vores mere end 14 års erfaring har vi klaret alle typer tømreropgaver. 

Vi fokuserer på det solide håndværk, og med en kvalitet der helt i top. Vi står klar med professionelle håndværker til udfordrende projekter, som vi i dagligdagen ikke påtager os. Vores mål med vores kunder er, at skabe tilfredshed og udføre projekter af flotte resultater. Samtidig ønsker vi et stærkt og holdbart samarbejde med vores kunder, så vi forbliver dit primære tømrerfirma.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde, og både store som små opgaver bliver prioriteret lige højt. Vores fokus er altid på at få indfriet dine ønsker og behov. Din tilfredshed udløser vores egen, så derfor kan du trygt vælge os som tømrer til din opgave. 

Så hvad end om du har brug for hjælp til renovering af et køkken, ønsker en tilbygning eller noget helt tredje – så kontakt os i dag. Vi er sikre på, at vi kan finde en god løsning på din opgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores tømrer er klar til at hjælpe

  Trænger dit lejemål til en mindre eller større renovering? Det kan vi hos VBL Byg hjælpe dig med.

  Vi har samlet et team af dygtige og kvalificerede tømrer, som er serviceminded og ønsker at give vores kunder en exceptionel oplevelse med vores håndværk. Vores tømrer har et dagligt mål, om at give alle vores kunder et stort smil på læben. 

  Vores største opgave er at give vores kunder et tilfredsstillende håndværk og vejlede jer med de optimale løsninger til dit hjem. Med det kan vi sige, at vi altid står klar til at give dig gode råd og forslag til dit hjem, så du opnår de bedste resultater.

  Tømrer

  Vi tilbyder

  Facadebeklædning

  Hvis facaden på din bolig trænger til en kærlig hånd, så kan vi hos VBL Byg give en hjælpende hånd med. Facadebeklædning kan anvendes ved nybyggeri og anvendes f.eks. også i forbindelse med en renovering af en allerede eksisterende bygning. Facadebeklædning kan være et omfattende projekt, og det kan være svært at finde den helt rigtige løsning selv. Vi står altid klar til at vejlede dig, samt vurdere hvordan vi kan hjælpe dig med at beklæde dine facader.

  Læs mere om facadebeklædning her, og indhent et godt tilbud på tømrerarbejde indenfor facadebeklædning.

  Tilbygning

  Er tiden endelig inde til, at du får bygget din drømmeterrasse? Eller har du overvejelser og tanker om en specifik tilbygning til din bolig? Vores tømrer er eksperter inden for tilbygninger af alle størrelser. De står altid klar til at vejlede dig bedst muligt. En tilbygning kan være en klog investering. Udover at en tilbygning kan udvide pladsen, så kan det også være med til at øge boligens salgsværdi.

  Det kan føles som en stor beslutning at få lavet en tilbygning og finde den rigtige tømrer til opgaven. Lad os starte den gode dialog til dette, og lad os hjælpe dig med din drømmetilbygning.

  Renovering

  Står du over for et renoveringsprojekt af dit hus, lejlighed eller erhvervslokale? Så kan vi hjælpe dig på vej med at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset dit projekts størrelse er vi klar til at varetage opgaven. Vores tømrer har erfaring med alle slags renoveringsopgaver.

  Ønsker du at skabe større åbne rum, forny alle gulve eller noget helt tredje? Så kan vi hos VBL Byg med garanti varetage opgaven. Vi giver en god pris på en tømrer til dit renoveringsprojekt.

  Lejlighedsrenovering

  Har du brug for at sætte din lejlighed i stand? Måske modernisere den eller skabe de helt rigtige rum til dig? Så kan vi hjælpe med din lejlighedsrenovering. Når du vælger os som tømrer til din opgave, klarer vi din lejlighedsrenovationen fra start til slut. Du kan trygt komme til os med dine idéer til en renovering, så kigger vi på det, og skræddersyer et tilbud.

  Bliv klogere på fordelene ved lejlighedsrenovering og få et uforpligtende tilbud.

  Køkken

  Med os som dit tømrerfirma kan du være tryg ved at overlade dit køkken i vores hænder. Vi er specialister indenfor køkkenrenovering og kan garantere et flot og tilfredsstillende resultat. Der er en masse fordele ved at renovere sit køkken frem for at købe et helt nyt. Det er først og fremmest væsentligt billigere. Derudover sparer du dig selv for et kæmpe byggerod og en tidskrævende proces.

  Vi kan give dig et godt tilbud på en tømrer til køkkenrenovering. Læs mere her og kontakt os allerede i dag.

  Gulv

  Gulv kan med tiden blive slidt og have brug for en fornyelse. Hvis du står og skal have lavet nyt gulv, så står VBL Byg gerne for den opgave. Vi har god erfaring med at brække gamle gulve op, og lægge nye flotte gulve. En tømrer hos os har et godt kendskab til kvalitetsmaterialer og deres styrker og svagheder. For at sikre det helt skarpe gulv, kan en tømrer fra VBL Byg med fordel lægge dit gulv.

  Læs mere om vores arbejde med gulv og kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

  Tømrer pris

  Prisen for en tømrer varierer i stort spænd, men en dyr tømrer er ikke nødvendigvis lig med de bedste resultater. Vi vurderer en pris på en tømreropgave ud fra flere faktorer. De faktorer er bl.a. projektets omgang, kompleksitet og typen af materialer. Derfor lægger vi meget energi i den stærke kommunikation. Det er vigtigt, at vi får gjort forarbejdet grundigt, så vi kan komme med en god pris på din opgave ud fra omfanget af arbejdet.

  Måske har du en drøm om et helt specielt materiale, du ønsker bliver anvendt. Eller måske har du en helt bestemt visualisering. De hensyn tager vi selvfølgelig, og når vi har snakket alt igennem, skræddersyer vi et tilbud, hvor pris og tid er vurderet efter omfanget af opgaven.

  Kontakt os i dag, så kan vi snakke nærmere om en pris på tømrer til din opgave.

  nyt køkken
  køkken renovering

  Fagmænd med sans for kvalitet

  Hos VBL Byg sikrer vi dig en tryg og sikker proces ved tømrerarbejdet. Vi ved at store projekter, kan være uoverskuelige og bekymrende, men vi hjælper dig igennem processen. 

  Vi vil hele tiden være i dialog med vores kunder for at opnå de bedste resultater. Med dette sikrer vi også, at vores tømrerarbejde bliver gennemført og tilfredsstillende. Derfor kan du med sikkerhed vælge os som dit primære tømrerfirma, da vi kun ønsker din tilfredshed.

  Når du vælger VBL Byg som tømrer til dit byggeprojekt, er der en række fordele.

  Dine fordele:

  Vi er som tømrer stolte af vores håndværk og vi ser frem til at vise det frem.

  Vi kører rundt i København og omegn

  Som tømrer fra Kongens Lyngby har vi ugentlige aftaler og ture rundt i hele København og omegn.
  – og vi har allerede en lang række glade kunder i København, Frederiksberg, Amager osv. 

  Det vigtigste for os er, at vi kan være tilgængelige for vores kunder der, hvor de befinder sig. 
  Om du befinder dig i København, Frederiksberg, Amager eller helt 4. sted, så skal du endelig blot kontakte os. Uanset hvor i Københavnsområdet der er, kan vi som regel hurtigt indpasse endnu en aftale i kalenderen.

  Kontakt os

  Mangler du en tømrer, der prioriterer din tilfredshed højst, kan du ringe til os allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi tager imod alle typer opgaver, og giver tilfredsstillende resultater til alle vores kunder. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 22 86 89 94, eller skrive en mail til kontakt@vbl-byg.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Ring til os allerede i dag og fortæl os om dit byggeprojekt. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig til de optimale løsninger i dit hjem.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud