Om os

Hos VBL Byg varetager vi alle typer opgaver, hvor end du får brug for en professionel tømrer. Vi hjælper dig med dine bygge projekter uanset størrelsen på opgaven.

Vi klarer både store og små opgaver, med fokus på solidt håndværk og kvaliteten i top. Vi står også klar med professionelle håndværker til udfordrende projekter, som vi i dagligdagen ikke påtager os. 

Vores mål med vores kunder er, at skabe tilfredshed og udføre projekter så der kommer flotte resultater. Samtidig ønsker vi et stærkt og holdbart samarbejde med vores kunder, så vi forbliver dit primære tømrerfirma. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores tømrer er klar til at hjælpe

  Vi har samlet et team af dygtige og kvalificerede tømrer, som er serviceminded, og ønsker at give vores kunder en udmærket oplevelse med vores håndværk. 

  Vores tømrer har et dagligt mål, om at give alle vores kunder et stort smil på læben. Vores største opgave er, at give vores kunder et tilfredsstillende håndværk og vejlede jer med de optimale løsninger til dit hjem.

   Med det kan vi sige at vi altid står klar til at give dig gode råd, og forslag til dit hjem så du opnår de bedste resultater.

  Vi tilbyder:

  Individuelle løsninger

  Tømrer

  Flere fordele

  Køkken

  Tømrer med sans for kvalitet

  Hos VBL Byg sikrer vi dig en tryg og sikker proces ved tømrerarbejdet. Vi ved at store projekter, kan være uoverskuelige og bekymrende, men vi hjælper dig igennem processen. 

  Vi vil hele tiden være i dialog med vores kunder for at opnå de bedste resultater. Med dette sikrer vi også, at vores tømrerarbejde bliver gennemført, og tilfredsstillende. Derfor kan du med sikkerhed vælge os som dit primære tømrerfirma, da vi kun ønsker din tilfredshed.

  Dine fordele:

  Vi kører rundt til hele Sjælland

  Som tømrer fra Tølløse på Midtsjælland har vi ugentlige aftaler og ture rundt på hele øen
  – og vi har allerede en lang række glade kunder i Roskilde, Ringsted, Hedehusene osv. 

  Det vigtigste for os er, at vi kan være tilgængelige for vores kunder der, hvor de befinder sig. 
  Om du befinder dig i Tølløse, Roskilde, Ringsted eller helt 4., så skal du endelig blot kontakte os. Uanset hvor på Sjælland, kan vi som regel hurtigt indpasse endnu en aftale i kalenderen.

  Kontakt vores tømrerfirma for mere information

  Mangler du en tømrer, der prioriterer din tilfredshed højst, kan du ringe til os allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi tager imod alle typer opgaver, og giver tilfredsstillende resultater til alle vores kunder. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 22 86 89 94, eller skrive en mail til kontakt@vbl-byg.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Ring til os allerede i dag og fortæl os om dit byggeprojekt. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig til de optimale løsninger i dit hjem.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo