Et nyt gulv du kan regne med

Er dit gulv ved, at være slidt ned og har brug for fornyelse? Hos VBL Byg, står vi gerne for hele opgaven, vi kan brække gulvet op, hvorefter vi lægger det nye trægulv. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer, så dit gulv holder i lang tid helt uden bekymringer. Som faguddannede tømrer, har vi øje for detaljen og kendskab til materialernes styrke og svagheder. Vi har mere end 14 års erfaring, så derfor kan du trygt lægge dit nye gulv i vores hænder. Vi hjælper både private- og erhvervskunder, med at få lagt et nyt gulv eller få det renoveret og fornyet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Praktisk information om nyt gulv

  Lægning af et helt nyt trægulv er ikke simpelt, det kræver erfaring og en fagudlært. Det er vigtigt, at træet har den rette temperatur, ellers kan det ”slå sig”, også kan der komme et ujævnt resultat. Vi sørger også for det rigtige materiale bliver købt, så vi sammen kan sikre os det bedst mulige resultat. Dit byggeprojekt skal være veludført til perfektion, derfor går vi op i en dialog om dine ønsker og behov.

  Vi lægger nye gulve i hele Tølløse, og kører op til 25 km fra centrum. Er du i tvivl om vi dækker dit område kan du altid kontakte os.

  Vi kan hjælpe dig med:

  individuelle løsninger

  Tømrer

  flere fordele

  Køkken

  Få renoveret dit nuværende gulv

  Hvis du ønsker, at få renoveret dit nuværende gulv, i stedet for at få det udskiftet, kan vi også hjælpe dig med det. Dette kræver en vis faglig viden, så derfor kan du trygt stole på os, da vi besidder den viden det kræver. Der er som udgangspunkt ingen grund til at udskifte hele gulvet, hvis det ikke er helt slidt. Let slidte gulve kan sagtens renoveres, og det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

  Du kan trygt lægge dit gulv i vores hænder

  Vi bruger kun professionelle tømrer, og derfor er der altid en garantiordning, der er din sikkerhed. Vi er medlem af Tryg Forsikring. Når du vælger os, er du altid sikret, at arbejdet er udført til perfektion. Hvis vores arbejde mod alle forventninger ikke er gjort godt nok, kan garantiordningen hjælpe dig med en erstatning op mod 10.000.00 kr. for byggesager. Vi er trods alt mennesker og hermed kan der altid opstå fejl.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo