Få en tilbygning tilpasset dit behov

Har du planer om at få lavet den tilbygning, du har gået og snakket om i længere tid? Så er du kommet det helt rigtige sted, for hos VBL Byg har vi 14 års erfaring inden for tilbygninger til alle typer huse. Vi står gerne med et uforpligtende råd og vejledning, da der er en del at tænke over, f.eks. størrelsen, arkitekturen, formen og boligtype. Det er også et stort valg at få lavet en tilbygning til huset.

En tilbygning er oftest en bedre og nemmere ide, end at skulle begynde med et nybyggeri. En tilbygning giver dig ikke bare mere plads i huset, men en tilbygning er også med til at øge husets salgsværdi, altså hvis du har i tankerne at skulle sælge huset i fremtiden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kom godt fra start med din nye tilbygning

  Ved at få lavet en tilbygning er det en stor beslutning, og du skal derfor være sikker på, at du kan stole på håndværkeren, som skal udføre arbejdet. Dette kræver en solid og god dialog, både inden og under arbejdet, så vi kommer sammen i mål. Noget som vi hos VBL Byg prioriterer højt, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder.

  Hvis processen ikke bliver styret fra start, kan det være besværligt. Dette skyldes, at mange valg skal træffes f.eks. hvilke materialer der skal anvendes, tilbygningens beliggenhed og sammenhængen med huset. Vi starter altid med at lytte til dine behov og ønsker, herefter undersøger vi hvad man kan og må bygge på grunden. Sammen med dig udarbejder vi et forslag til en skitse. Når tilbygningen er skitseret, og det rigtige materiale er valgt, kan vi give den endelige pris.

  tilbygning
  tilbygning af køkken

  Hvor lang tid tager en tilbygning?

  Det er forskelligt fra projekt til projekt, hvor lang tid tilbygningen tager. Det afhænger i høj grad af opgavens kompleksitet, samt hvor mange kvadratmeter tilbygningen skal være på. Er det i flere plan, og skal der laves flere komplekse ting som køkken og badeværelse? Måske er der ikke kloakering, hvilket vil kræve yderligere arbejde. Du skal regne med, at tilbygningen minimum tager et par uger. De fleste større udvidelser vil løbe over et par måneder.

  Vi vil altid udarbejde en tidsplan, så du ved hvornår, tilbygningen vil stå færdig. Vi går meget op i at tidsplanen bliver overholdt, og derfor kan du også forvente, at arbejdet er færdigt til den aftalte tid. Skulle der mod forventning opstå uforudsete udfordringer, der får tidsplanen til at skride, vil du være den første, der får det at vide. Vi tror nemlig på at transparens og god kommunikation, er nøglen til et godt resultat. Ligeledes er det vigtigt at bestille materialerne i god tid, da der kan forekomme ventetider på nogle materialer.

  Hvad koster en tilbygning?

  Prisen på en tilbygning kan være meget varierende. Det afhænger igen af projektets omfang, type, kompleksitet og antallet af kvadratmeter. Den mest omtalte måde at snakke om priser, er prisen pr. kvadratmeter. Denne findes ved at tage den samlede pris, divideret med antallet af kvadratmeter. Skal du også have lavet badeværelse eller køkken samt kloakering, vil prisen være noget højere. Derfor kan vi ikke give en nøjagtig pris på opgaven, før vi kender til projektets størrelse.

  Tilbygningsprisen bliver også påvirket af valget af materialer. Har du et specielt ønske om nogle bestemte og eksklusive materialer, vil prisen automatisk også blive højere. Det kan være nogle specielle klinker med et flot æstetisk udtryk. Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger billigere materialer. Dyrere materialer holder ikke automatisk i længere tid, men ofte er det, hvis man har ønsker om et specielt og eksklusivt design. Vi hjælper og rådgiver dig gerne med valget af materialer til dit projekt. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

  Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

  tilbygning badeværelse
  tilbygning

  Sådan sparer du penge på din tilbygning

  Selvom det kan virke dyrt at lave en tilbygning, er der alligevel ting, du kan gøre for at spare penge. Det første du kan gøre, er som nævnt, at gå på kompromis med materialerne. Her kan du spare flere tusinde kroner, hvis du vælger at gå med nogle billigere materialer.

  Derudover kan der også være noget at hente, hvis der er ting, du selv vælger at lave. Dette kunne f.eks. være at køre affald væk, male eller lægge fliser. Det er dog vigtigt, at du overlader krævende opgaver til fagmænd med erfaring. 

  Nogle installationer vil også være påkrævet, at blive udført af en autoriseret håndværker fx el-installationer. Selvom det kan virke tiltalende at spare penge på arbejdskraft, skal du ikke påtage dig mere arbejde, end du har tid og er i stand til at lave. Dette kan bremse projektet, hvilket får tidsplanen til at skride.

  Dette skal du være opmærksom på

  Det kan være omfattende og kompliceret at lave en tilbygning. Derfor er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang med projektet. Der er mange reglementer og bestemmelser, hvilket betyder, at du skal være ekstra omhyggelig i den indledende fase. 

  Du skal bl.a. være opmærksom på byggeprocenten, der ikke må overskride den maksimale procentdel, der må bygges på. Det er forskelligt fra kommune til kommune, men som regel er det omkring 30% af grunden, der må bygges på i parcelhuskvarterer. I sommerhusområder er det ofte lavere på omkring 15 procent.

  Der kan også være specielle regler for dit lokalområde. Det er derfor vigtigt, at du tjekker lokalplanen for dit område, da der kan være specifikke krav for bebyggelse. Hvis du synes, det virker for kompliceret, så hjælper vi dig gerne med de forskellige reglementer og tilladelser. Din tilfredshed er nemlig vores højeste prioritet.

  tilbygning til kontor
  Tømrer

  Skal du søge om byggetilladelse?

  I de fleste tilfælde kræver en tilbygning en byggetilladelse fra kommunen. Hvis tilbygningen er beregnet til beboelse og permanent ophold, vil det højest sandsynligt kræve en byggetilladelse. Det er forskelligt fra kommune til kommune. I nogle kommuner er der strengere regler for tilbygninger, og derfor er det vigtigt at sætte sig godt ind i disse, inden man påbegynder projektet. 

  Har du ikke fået en byggetilladelse, og er projektet blevet påbegyndt, kan du i værste tilfælde blive anmeldt, og blive bedt om at rive det ned eller foretage dyre ændringer.

  Vi hjælper dig gerne med at søge om byggetilladelse, inden projektet påbegyndes. Er det et større projekt, kan der være specielle ting, du skal være opmærksom på. Derfor guider vi dig gennem hele processen, da vi har mange års erfaring med tilbygninger. Du vil gennem hele projektet få professionel rådgivning, så vi sammen kommer i mål med dit projekt.

  Få en tilbygning fra et kvalitetsbevidst byggefirma

  Hos VBL Byg har vi mere end 14 års erfaring med tilbygninger og andre renovationer. Du kan derfor forvente at få en professionel samarbejdspartner med øje for detaljerne. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og derfor vil vi altid tage udgangspunkt i dine drømme og ønsker. 

  Vi er specialister inden for vores fag, og vores dygtige medarbejdere vil rådgive dig gennem hele processen. På den måde er vi sikre på, at det bliver lige som du ønsker. Skulle der mod forventning være en fejl eller mangel, så kontakt os med det samme. Vi kommer gerne og løser problemet, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder.

  Du kan være sikker på, at vi altid anvender de seneste teknikker og byggemetoder. Det er din garanti for en moderne tilbygning, som du kan være tilfreds med i mange år. Vi overholder altid vores aftaler, hvilket betyder, at du kan regne med den tidsplan vi lægger. Skulle der opstå noget i processen, der gør at vi ikke kan være færdig til den aftalte tid. Så vil du med garanti være den første, der får det at vide. Du vil derfor være med gennem hele projektet fra start til slut.

  håndværker planlægning

  Lad os hjælpe dig med din tilbygning

  Vi går op i høj kvalitet i vores håndværk, derfor kan du også forvente en flot og holdbar tilbygning, når du vælger VBL Byg. Vi sørger for, at hele bygningsprocessen er så effektiv og hurtig som muligt – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten og udarbejdelse.

  Kontakt os allerede i dag på tlf. 22868994 og lad os tage en snak om dine ønsker. Eller du kan kontakte os på vores mail kontakt@vbl-byg.dk.

  Her kan du beskrive hvordan din tilbygning skal være og hvor stor den skal være. Du kan også få et uforpligtende besøg, hvor vi sammen med dig gennemgår ideer og ønsker, og ser på de muligheder der er for en tilbygning til dit hus.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud