Få en tilbygning tilpasset dit behov

Har du planer om at få lavet den tilbygning, du har gået og snakket om i længere tid? Så er du kommet det helt rigtige sted, for hos VBL Byg har vi 14 års erfaring inden for tilbygninger til alle typer huse. Vi står gerne med et uforpligtende råd og vejledning, da der er en del at tænke over, f.eks. størrelsen, arkitekturen, formen og boligtype. Det er også et stort valg at få lavet en tilbygning til huset.

Tilbygninger er oftest en bedre og nemmere ide, end at skulle begynde med et nybyggeri. Det giver dig ikke kun mere plads i huset, men en tilbygning er også med til at øge husets salgsværdi, hvis du har i tankerne om at sælge huset i fremtiden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kom godt fra start med din nye tilbygning

  Ved at få lavet en tilbygning er det en stor beslutning, og du skal derfor være sikker på du kan stole på håndværkeren som skal udføre arbejdet hjemme hos dig. Dette kræver en solid og god dialog, både inden og under arbejdet, så vi kommer sammen i mål. Dette prioriterer vi hos VBL Byg meget højt. Vores mål er, at vi altid har glade og tilfredse kunder.

  Hvis processen ikke bliver planlagt fra start, kan det blive besværligt, da der er rigtig mange valg der skal træffes ved tilbygninger. Herunder hvilke slags materiale der skal anvendes, tilbygningens beliggenhed og sammenhængen med huset. Vi starter altid med, at lytte til dine behov og ønsker, herefter undersøger vi hvad man kan bygge og ikke mindst må bygge på grunden. Sammen med dig udarbejder vi et forslag til en skitse, når tilbygningen er skitseret og de rigtige materialer er valgt. Dernæst kan vi give dig den endelige pris.

  individuelle løsninger

  Tømrer

  Lad os hjælpe dig med din tilbygning

  Vi går op i høj kvalitet i vores håndværk, derfor kan du også forvente en flot og holdbar tilbygning, når du vælger VBL Byg. Vi søger for, at hele bygningsprocessen er så effektiv og hurtig som muligt – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten og udarbejdelse.

  Kontakt os allerede i dag på tlf. 22868994 og lad os tage en snak om dine ønsker. Eller du kan kontakte os på vores mail kontakt@vbl-byg.dk.

  Her kan du beskrive hvordan din tilbygning skal være og hvor stor den skal være. Du kan også få et uforpligtende besøg, hvor vi sammen med dig gennemgår ideer og ønsker, og ser på de muligheder der er for en tilbygning til dit hus.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo