Lejlighedsrenovering

Er du lige flyttet i en ny lejlighed, eller skal din lejlighed have en kærlig hånd? Så står VBL Byg altid klar til at hjælpe dig med en professionel lejlighedsrenovering.

Professionel lejlighedsrenovering

Har du en drøm om, at din lejlighed skal renoveres og stå knivskarpt, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos VBL Byg er vi autoriserede tømrer, hvor vi kan klare alle opgaver uanset størrelsen og omfanget af dit projekt. Med vores mere end 10 år i branchen, har vi skræddersyet 100-vis af professionelle løsninger inden for lejlighedsrenovering for tilfredse kunder, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at realisere din byggedrøm. Med tiden er der flere og flere lejlighedsejere, som har behov for en moderne istandsættelse af lejligheden, så den får et nyere og mere stilrent look.

Ved en lejlighedsrenovering er der rig mulighed for at skabe større rum i lejligheden, åbne nogle rum eller få fornyet alle gulve, vægge og lofter.
Uanset om du skal have professionel hjælp til lejlighedsrenovering eller renovering af hus, står vi altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

Som din autoriserede tømrer kan vi også hjælpe dig med renovering af erhvervslokaler uanset størrelsen. Skal du have hjælp til renovering af dit kontor, butik eller andre former for erhvervslokaler, så kontakt os allerede i dag. Vi sætter altid dine behov og ønsker i første række, og stræber altid efter det perfekte resultat.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi klarer lejlighedsrenovering fra start til slut

  Vi ved at renoveringsprojekter kan være en større og uoverskuelig opgave. Derfor stiller vi altid vores professionelle vejledning og rådgivning til rådighed for alle vores kunder, så vi er sikre på, at alle dine ønsker og behov bliver opfyldt.

  Vælger du os som din autoriserede tømrer, kan vi garantere dig for, at vi klarer lejlighedsrenoveringen for dig fra start til slut. På den måde kan du slippe alle bekymringerne og få mere frihed i din hverdag. Vores professionelle team af tømrer er alle veluddannede inden for faget, og har de kompetencer der skal til for at skabe de bedste resultater for dig.

  Med os som dit foretrukne tømrerfirma kan trygt stole på, at dit drømmeprojekt bliver udført til perfektion.

  Vi tilbyder:

  Individuelle løsninger

  Facadebeklædning

  flere fordele

  Køkken

  Din tilfredshed er vores målsætning

  Som din autoriserede tømrer har vi stor fokus på at give dig den bedst mulige service, og skabe de bedste resultater for dig. Vi sætter altid dine behov i første række, uanset om du skal have hjælp til lejlighedsrenovering, facadebeklædning, tilbygning, gulve, køkken eller andre former for tømreropgaver.

  Vores daglige mål består i at skabe tilfredse kunder, hvor vi altid først stiller os tilfredse, når du er 110% tilfreds med det endelig resultat.

  For at sikre dig det perfekte resultat hver gang, er vi medlem af Tryg garanti. For dig som kunde betyder det, at hvis vi skulle lave en fejl, er du dækket i op til 10.000.000 kr., når du får foretaget lejlighedsrenovering eller andre tømreropgaver af os. Derfor kan du altid være tryg, når du vælger os som din samarbejdspartner.

  Dine fordele:

  Kontakt os allerede i dag

  Skal du bruge branchens skarpeste tømrer til at hjælpe dig med lejlighedsrenovering?
  Så ring til os i dag eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender typisk tilbage til dig inden for 24 timer. Hos os får du altid et uforpligtende tilbud med gode priser, hvor vi altid står klar med ærlig og professionel rådgivning til dig i forhold til dit projekt.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo