Renovering

Trænger din bolig til en forfriskning og en kærlig hånd fra dygtige tømrer? Så står VBL Byg klar til at hjælpe dig med din renovering.

Renoveringsprojekter til privat og erhverv

Har du et stort ønske om at renovere dit hus eller din lejlighed, så vil vi skabe dine drømme til virkelighed. Vi varetager alle former for opgaver uanset størrelsen på projektet.

Efterhånden er der mange husejer der vil istandsætte deres bolig, og give det et mere moderne og stilrent look. Med de store renoveringsprojekter kan du skabe større, og åbne rum i din bolig eller fuldstændig forny alt fra vægge, lofter og gulve. Uanset om du har brug for renovering af hus eller lejlighed, så klarer vi hele processen for dig.

Vi renovere også erhvervslokaler uanset størrelsen. Vi kan renovere dit kontor, butik eller andre erhvervslokaler, der har brug for en kærlig hånd af professionelle tømrer. Så sidder du med et renoveringsprojekt, så tøv ej med at kontakte os. Så kan vi aftale nærmere om dine ønsker og behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi står for hele processen - ingen bekymringer

  Med mere end 10 års erfaring ved vi, at renoveringsprojekter kan være for store og uoverkommelige. Derfor har vi en åben dialog med alle vores kunder for, at vi kan opfylde alle dine ønsker og behov på bedst vis. Vi varetager alle opgaver, så du slipper for bekymringer og får mere frihed i din hverdag. Ved renovering af dit projekt, har vi tømrer, der er kvalificerede og uddannet til at udføre dine opgaver til perfektion. Med os som dit tømrerfirma kan du være helt sikker på, at vi skaber dine drømme til virkelighed.

  Vi tilbyder:

  Individuelle løsninger

  Facadebeklædning

  flere fordele

  Køkken

  Høj kundetilfredshed

  Med det store ansvar vi har som tømrer, prioriterer vi din tilfredshed meget højt. Vi giver alle vores kunder god service og gode resultater.

  Vi har et dagligt mål om at tilfredsstille vores kunder, så i er glade for vores udførte projekter. 

  For at sikre dig din sikkerhed, så er du dækket op til 10.000.000 kr. hos Tryg, ved dit renoveringsprojekt hos os. Med det er du i sikre hænder og kan være rolig omkring dine projekter i dit hjem eller erhvervslokaler. 

  Dine fordele:

  Kontakt os allerede i dag

  Ring til os i dag eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig inden 24 timer. Det er helt uforpligtende og gratis. Så tøv ej med at give os et kald. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive dig. 

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo