Renovering

Trænger din bolig til en forfriskning og en kærlig hånd fra dygtige tømrer? Så står VBL Byg klar til at hjælpe dig med din renovering.

Renoveringsprojekter til privat og erhverv

Har du et stort ønske om at renovere dit hus eller din lejlighed, så vil vi skabe dine drømme til virkelighed. Vi varetager alle former for opgaver uanset størrelsen på projektet.

Efterhånden er der mange husejer der vil istandsætte deres bolig, og give det et mere moderne og stilrent look. Med de store renoveringsprojekter kan du skabe større, og åbne rum i din bolig eller fuldstændig forny alt fra vægge, lofter og gulve. Uanset om du har brug for renovering af hus eller lejlighed, så klarer vi hele processen for dig.

Vi renovere også erhvervslokaler uanset størrelsen. Vi kan renovere dit kontor, butik eller andre erhvervslokaler, der har brug for en kærlig hånd af professionelle tømrer. Så sidder du med et renoveringsprojekt, så tøv ej med at kontakte os. Så kan vi aftale nærmere om dine ønsker og behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Overfladerenovering eller totalrenovering?

  Når man snakker om renovering, vil man ofte tale om to former nemlig overfladerenovering og totalrenovering. En overfladerenovering er langt mindre kompleks og omfattende end en totalrenovering. En overfladerenovering kan bl.a. inkludere ting som maling af vægge og loft, slibning af gulve og udskiftning af fronter i køkkenet. 

  En totalrenovering er langt mere omfattende, og kan bl.a. inkludere nedrivning af gamle gulve og vægge, konstruktion af nye gulve og vægge, nyt badeværelse eller køkken, og omlægning af rør og kloak.

  nyt køkken
  renovering

  Hvad koster bolig renovering?

  En renovering af din bolig kan variere en hel del i pris. Det er igen vigtigt at se på om, der er tale om en overfladerenovering eller totalrenovering. Da en overfladerenovering er langt mindre kompleks end en totalrenovering, vil det også være meget billigere. Det afhænger i høj grad også af, hvilke materialer du vælger at anvende. Ønsker du eksklusive materialer af højeste kvalitet, så vil det også koste mere. Selvom du vælger billigere materialer, kan holdbarheden og slidstyrken stadig være i top.

  Prisen på din bolig renovering varierer også alt efter, hvilket rum du ønsker at renovere. Er det f.eks. badeværelset eller køkkenet, hvor flere elementer indgår, vil prisen også være højere sammenlignet med et almindeligt værelse. Du bør derfor overveje, hvilke rum der har din største prioritet. Det afhænger af dit budget, og derfor skal det være økonomisk realistisk. 

  Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til dig. Uanset om opgaven lyder på slibning af gulve eller en totalrenovering, så klarer vi gerne opgaven for dig. Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning, så vi sammen kommer i mål med dit projekt. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder.

  Kræver en renovering byggetilladelse?

  I langt de fleste tilfælde, kræver en renovering ikke en byggetilladelse. Det er kun hvis du f.eks. ændrer bygningens facade, øger antallet af kvadratmeter eller ændrer bærende konstruktioner. Derudover skal du også kunne dokumentere, at kloak og afløb er udført korrekt. I dag foregår ansøgningen elektronisk via kommunens hjemmeside, og kravene kan variere fra kommune til kommune.

  Vælger du VBL Byg til din bolig renovering, så udfører vi også alt det praktiske for dig. Skulle der være behov for en byggetilladelse, så guider vi dig gennem hele processen. Du skal derfor ikke tænke på, om det er indsendt og udfyldt korrekt, hvilket gør det ekstra nemt for dig. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med din bolig renovering.

  køkken renovering
  renovering af badeværelse

  Håndværk udført til perfektion

  Hos VBL Byg sætter vi en dyd i at levere et flot og veludført stykke håndværk. Vi leverer branchens bedste kvalitet, til en pris der er til at betale. Du kan være sikker på, at vi altid anvender de nyeste byggemetoder. Det er din garanti for et resultat, du kan være tilfreds med i mange år. 

  Vi tror på at god kommunikation er nøglen til et godt resultat. Derfor vil du også opleve, at få en service i verdensklasse. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, og skulle du være i tvivl om noget, så svarer vi med glæde på dine spørgsmål. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er gratis, hurtigt og nemt.

  Vi står for hele processen - ingen bekymringer

  Med mere end 10 års erfaring ved vi, at renoveringsprojekter kan være for store og uoverkommelige. Derfor har vi en åben dialog med alle vores kunder for, at vi kan opfylde alle dine ønsker og behov på bedst vis. Vi varetager alle opgaver, så du slipper for bekymringer og får mere frihed i din hverdag. Ved renovering af dit projekt, har vi tømrer, der er kvalificerede og uddannet til at udføre dine opgaver til perfektion. Med os som dit tømrerfirma kan du være helt sikker på, at vi skaber dine drømme til virkelighed.

  Vi tilbyder:

  renovering
  bolig renovering

  Høj kundetilfredshed

  Med det store ansvar vi har som tømrer, prioriterer vi din tilfredshed meget højt. Vi giver alle vores kunder god service og gode resultater.

  Vi har et dagligt mål om at tilfredsstille vores kunder, så i er glade for vores udførte projekter. 

  For at sikre dig din sikkerhed, så er du dækket op til 10.000.000 kr. hos Tryg, ved dit renoveringsprojekt hos os. Med det er du i sikre hænder og kan være rolig omkring dine projekter i dit hjem eller erhvervslokaler. 

  Dine fordele:

  Renovering efter dine behov

  Hos VBL-Byg arbejder vi professionelt og specialiserer os i at skabe unikke og tilpassede rum, der opfylder dine behov og ønsker. Vores team af erfarne og dygtige håndværkere arbejder sammen med dig for at skabe personlige og tilpassede renoveringsløsninger.

  Når du samarbejder med os, starter processen med en grundig konsultation for at forstå dine ønsker og behov. Vi vil tage højde for din livsstil, personlige smag og budget for at udvikle et unikt design, der opfylder alle dine behov. Vi ved at alle har forskellige behov og ønsker til design og materialevalg, derfor bruger vi altid gerne tid på at finde det helt rigtige til dig. Skal du f.eks. have renoveret køkkenet, så er det design du vælger noget man skal omgås med i lang. Det er derfor vigtigt man vælger design med fokus på at det skal holde i mange år, og det er noget man kan se sig selv leve med i mange år frem.

  Tilpassede løsninger

  Vi kan udføre en bred vifte af renoveringsprojekter, herunder køkken- og badeværelsesrenoveringer, tilføjelser af nye rum og ombygninger af eksisterende rum. Vores fokus på detaljer og kvalitet garanterer, at alle projekter udføres med omhu og ekspertise. Vi tilbyder også energibesparende renoveringsløsninger, såsom isolering og udskiftning af vinduer og døre, for at hjælpe med at reducere energiudgifterne og forbedre miljøet.

  I sidste ende er vi dedikeret til at skabe tilpassede og personlige renoveringsløsninger, der opfylder dine behov og ønsker. Vores mange års erfaring og ekspertise garanterer, at alle projekter udføres med omhu og opmærksomhed på detaljer, så du kan nyde det forvandlede rum i mange år fremover. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du er sikret det bedste resultat. Selvom vi rådgiver og kommer med gode råd, så bestemmer du selvfølgelig altid hvordan dit nye værelse, køkken eller badeværelse kommer til at se ud.

  Kontakt os allerede i dag

  Ring til os i dag eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig inden 24 timer. Det er helt uforpligtende og gratis. Så tøv ej med at give os et kald. Vi vil med glæde hjælpe og rådgive dig. 

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud