Køkken

Mangler dit køkken en kærlig hånd, eller har det brug for at blive udskiftet fra top til bund, så står vi hos VBL Byg klar til at hjælpe. 

Renovering af køkken

Med os som dit tømrerfirma kan du med fordel være tryg ved, at lade os renovere dit køkken, da vi udfører vores renoveringsprojekter med 100% grundighed og perfektion. Vi er specialister hos VBL Byg, når det kommer til køkkenrenovering og har stor erfaring med alt indenfor køkkenet. Med mere end 14 års erfaring i branchen, kan vi garantere dig et godt og tilfredsstillende resultat. Så hvis du har brug for, at renovere dit køkken, så lover vi dig at dit køkken vil stå knivskarpt og helt fejlfrit, når vi forlader dit hjem.

Udover at renovere dit køkken, udfører vi også tilbygninger af dit køkken. Vi udfører alle former for køkken opgaver uanset størrelsen af køkken renoveringen. Hvis du er træt af dit nuværende køkken, kan vi også forny dit køkken, så det bliver mere moderne og stilrent end før. Vi finpudser dine nuværende låger eller påsætter nogle helt nye. Dette er dog også den omkostningslave løsning for at få et nyere køkken i dit hjem til at se fantastisk ud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  køkkenrenovering

  Hvad koster det at renovere køkken?

  Prisen på at renovere køkken kan variere en hel del. Det kommer i høj grad an på, hvor omfattende renoveringen skal være. Er det hele køkkenet, der skal renoveres, eller er det kun enkelte dele, der skal udskiftes? Jo mere du vælger, der skal renoveres, jo dyrere vil det også være. Måske vil du kun have skiftet låger og fronter, men ønsker du en komplet renovering, vil det være væsentligt dyrere. 

  Derudover bliver prisen i høj grad også påvirket af de materialer, du ønsker samt størrelsen på køkkenet. Det er vigtigt, at du sætter dig ned, og finder ud af præcis, hvad du gerne vil have. Måske kan du genanvende mange af de ting, der allerede er i dit eksisterende køkken, hvilket vil sænke den endelige pris markant.

  Vi hjælper gerne med at renovere dit køkken. Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning, og samtidig lytter vi altid til dine behov og ønsker. På den måde sikrer vi os, at du får det, lige som du gerne vil have det. Vi kommer også gerne med vores ideer til, hvordan dit køkken kunne komme til at se ud. Du er derfor garanteret en service i topklasse, så vi sammen kommer i mål med dit projekt.

  Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en garanti for et veludført stykke arbejde.

  Hvor stor en del af dit køkken skal renoveres?

  Hvis du kender til dit budget, kan du se på, hvor omfattende en renovering der realistisk og økonomisk set, kan lade sig gøre. Det kommer også an på, hvilke ønsker du har til dit nye køkken. Dine behov sætter altså rammerne for, hvor omfattende et projekt der er tale om. 

  Normalt taler man om køkkenrenovering på tre niveauer. Disse er: mindre køkkenrenovering, mellemstor køkkenrenovering og komplet køkkenrenovering. Du kan i følgende afsnit læse mere om de forskellige niveauer, og hvad de omfatter.

  køkken
  nyt køkken

  Giv dit køkken nyt liv med en mindre renovering

  At renovere køkken behøver ikke at koste en formue. Med forholdsvis få midler, kan du give dit køkken et frisk oppust. Det kan være, at dit nuværende køkken stadig har en fin stand, men at det blot har brug for et lille løft. Ved en mindre renovering af dit køkken kan der være tale om at udskifte eller finpudse låger og fronter, som er ansigtet udadtil, og ofte vil være det mest iøjefaldende.

  Farven har stor betydning for den samlede opfattelse af rummet. Generelt vil en lysere farve skabe rummelighed, hvor en mørk farve kan virke mere eksklusiv. Grebene er en anden ting, man ofte også vil udskifte. Med få midler kan du altså komme langt, og få et mere moderne, inspirerende og indbydende køkken.

  Hvis dit behov er større, så få en mellemstor renovering

  Hvis det ikke er nok at udskifte fronterne, farven og grebene, kan du vælge at få en mellemstor renovering af dit køkken. Hvis skabene og soklen er i fin stand, kan du vælge at beholde disse dele. Derfor ændrer du altså ikke på placeringen af elementerne, men udskifter blot de væsentlige dele. Det kræver et større budget og mere tid, da det er mere omfattende end en mindre renovering.

  Den mellemstore renovering kan bl.a. omfatte udskiftning af bordplade, der kan ændre udtrykket i køkkenet markant. Vælger du at skifte bordpladen, skal du også overveje om du vil skifte vasken og armaturet. 

  Derudover omfatter det ofte udskiftning af hvidevarer som køleskab, ovn og komfur. Fordelen ved en mellemstor renovering af køkkenet er, at du kan komme forholdsvis langt med færre midler end en komplet renovering. Den klare ulempe er, at du er begrænset af køkkenets nuværende indretning.

   Skal vi hjælpe med at renovere dit køkken? Så kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

  nyt køkken
  køkken renovering

  Den komplette renovering af køkkenet

  Hvis du er kommet frem til, at det ikke er nok kun at udskifte dele af dit køkken. Så vil en komplet renovering være det rigtige valg. Med en komplet renovering udskifter vi hele dit gamle køkken. Måske vil du også ændre placeringen af nogle af elementerne, eller muligvis nedrive en skillevæg for at åbne mere op.

  Uanset hvad du har af ønsker, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde en løsning, som passer til dig og dine behov. Vi hjælper både med designet, indretningen, monteringen og alt hvad der ellers skulle være brug for i forbindelse med renoveringen. Måske skal du kun have hjælp til dele af dit projekt, så kan vi også klare det. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den løsning der passer til dig.

  Mange års erfaring med køkkenrenoveringer

  Hos VBL Byg har vi mere end 14 års erfaring med renovering af køkkener. Vi har derfor løst et utal af forskellige projekter, og kan med sikkerhed også hjælpe med dit. Vi sætter en dyd i at levere kvalitetshåndværk, og derfor anvender vi altid de seneste byggemetoder. 

  Vi overholder altid vores aftaler, og derfor kan du være sikker på, at det er færdigt til tiden. Vores dygtige medarbejdere vil rådgive og vejlede dig gennem hele processen, så vi sammen kommer i mål med dit drømmeprojekt. Vil du vide mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

  moderne køkken
  Tømrer

  Kunden i centrum

  Vores daglige mål er at opfylde vores kunder ønsker og behov, samt give dem 100% tilfredshed med vores tømrerarbejde. Derfor er du som vores kunde altid i centrum og giver dig de bedst mulige løsninger. Vores tømrer vil give dig den bedste rådgivning til de mest optimale løsninger for at sikre din tilfredshed. For at sikre os vores kunders tilfredshed, kører vi rundt på hele Sjælland, så vi kan skabe glade kunder hver eneste dag.

  Din tilfredshed vil altid være vores højeste prioritet, og derfor kan du være sikker på at få en service og kvalitet i verdensklasse. Skulle der alligevel være noget du ikke er helt tilfreds med, så kontakt os med det samme. Vi kigger gerne en ekstra gang på det, da vi kun samler på glade og tilfredse kunder. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde, samt solidt håndværk af højeste klasse.

  Hvornår skal et køkken skiftes?

  Vidste du at et køkken i gennemsnit står i 10 år, før det vil blive udskiftet med et nyt? Og det er selvfølgelig forståeligt. Fordi den moderne stil ændre sig hele tiden, og man vil gerne have et flot og stilfuldt køkken, som passer ind i tiden, og ser godt ud.

  Det er også derfor der bliver brugt flere milliarder kroner på nye køkkener i Danmark. I dag så er køkkenerne blevet mere avancerede end tidligere, og ligesom hele dit hjem, så skal køkkenet også leve op til dine drømme om den perfekte bolig. Det er jo derfor, at så mange køkkener bliver skiftet på grund af manglende stil, fremfor reel nedslidning. Da et køkken egentligt kan holde i langt længere tid end 10 år.

  Mangler dit køkken derfor en fuldstændig make-over eller at blive udskiftet for at leve op til dine nye drømme og forventninger om drømmeboligen, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning, der passer perfekt til dig.

  nyt køkken
  montering af køkken

  Spar penge med en køkken renovering

  Du kan spare en masse penge på blot at få renoveret dit køkken fremfor, at få udskiftet det fuldstændig. Men hvor mange penge du sparer, kommer an på renoveringen omfang. En lille renovering af dit køkken kan du få helt ned til små tusinde kroner, mens en større renovering egentligt kan koste en tredje del af prisen for et helt nyt køkken. Men kvaliteten af materialer for din køkken renovering og så videre, spiller selvfølgelig også en rolle for den endelige pris. 

  Så vælger du at få et “nyt køkken” i form af renovering af dit nuværende køkken, så vil elementerne blive som de hele tiden har været, men ting som bordplade, blandingsbatteri, vask, skabslåger, skuffer, greb, hårde hvidevarer eller overskabe som fornyes.

  Kontakt os

  Ønsker du yderligere information, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Det er 100% uforpligtende, så kontakt os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.
  Hvis du mangler rådgivning eller vejledning til dit næste projekt, står vi altid til rådighed, når der skal bruges vores hjælp og arbejdskraft.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud