Køkken

Mangler dit køkken en kærlig hånd, eller har det brug for at blive udskiftet fra top til bund, så er vi hos VBL Byg klar til at hjælpe. 

Renovering af køkken

Med os som dit tømrerfirma kan du med fordel være tryg ved, at lade os renovere dit køkken, da vi udfører vores renoveringsprojekter med 100% grundighed og perfektion. Vi er specialister når det kommer til køkkenrenovering, og har stor erfaring med dette. Med mere end 14 års erfaring, kan vi garantere dig et godt og tilfredsstillende resultat. Så har du brug for, at renovere dit køkken, så lover vi dig at dit det hele står knivskarpt og helt fejlfrit, når vi forlader dit hjem.
 
Udover at renovere køkkenet, udfører vi også tilbygninger. Vi udfører alle former for opgaver uanset størrelsen af renoveringen. Hvis du er træt af dit nuværende køkken, kan vi også forny dit køkken, så det bliver mere moderne og stilrent. Vi finpudser dine nuværende låger eller påsætter nogle helt nye. Dette er dog også den omkostningslave løsning for at få et nyere køkken i dit hjem.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  individuelle løsninger

  Tømrer

  Kunden i centrum

  Vores daglige mål er at opfylde vores kunder ønsker og behov, samt give dem 100% tilfredshed med vores tømrerarbejde. Derfor er du som vores kunde altid i centrum, og giver dig de bedst mulige løsninger. 

  Vores tømrer vil give dig den bedste rådgivning til de mest optimale løsninger for at sikre din tilfredshed. For at sikre os vores kunders tilfredshed, kører vi rundt på hele Sjælland, så vi kan skabe glade kunder hver eneste dag. 

  Kontakt os

  Ønsker du yderligere information, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Det er 100% uforpligtende, så kontakt os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.
  Hvis du mangler rådgivning eller vejledning til dit næste projekt, står vi altid til rådighed, når der skal bruges vores hjælp og arbejdskraft.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo