Tømrer Tårnby

Dygtig Lokal Tømrer i Tårnby

Her hos VBL Byg kan vi klare alle former for tømrerarbejde for dig, der står og mangler en dygtig og erfaren håndværker til at hjælpe med eksempelvis en renoveringsopgave, en tilbygning eller lignende.

Vi er tæt på dig, der bor i Tårnby, og vi kan derfor altid hurtigt komme forbi på din adresse for at hjælpe, når du mangler det. Det gælder både for private og for virksomheder, for som din tømrer i Tårnby står vi klar til at hjælpe alle uanset opgavens karakter og omfang.

Kontakt os i dag på tlf. 22 86 89 94 eller på mail kontakt@vbl-byg.dk og få en gratis og uforpligtende samtale om din tømreropgave i Tårnby.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Erfarent tømrerfirma i Tårnby

  Det kan altid betale sig at hyre en erfaren tømrer, der gør en dyd ud af den gode kvalitet, når du skal have lavet tømrerarbejde i forbindelse med eksempelvis en renovering. Godt håndværk vil holde i mange år, og det vil være tilfredsstillende både at brug og se på i det daglige.

  En erfaren og kvalitetsbevidst tømrer får du altid, når du vælger VBL Byg til en opgave. Vi har 14 års erfaring som tømrer, og vi elsker det gode håndværk, der får vores arbejde til at skille sig ud fra mængden.

  Udover det gode håndværk gør vi også en dyd ud af at gøre dig glad og tilfreds, når vi arbejder sammen. Vi sætter dig som kunde i centrum og lytter til dine krav og behov, så du bliver en del af arbejdet, og så du kan være sikker på, at projektet bevæger sig i lige netop den retning, du ønsker.

  Vi vil gerne gøre det trygt for dig at vælge os som din tømrer i Tårnby, hvorfor vi også er forsikret gennem Tryg med op til 10.000.000 kr. – så skal du ikke bekymre dig om eventuelle fejl og mangler.

  Fokus på dine behov og din tilfredshed

  Køkken

  Flere fordele

  Gulv

  Autoriseret tømrermester til mange typer af tømrerarbejde

  Hos VBL Byg kan vi som din tømrer i Tårnby klare alt det tømrerarbejde, du står overfor i forbindelse med et byggeri eller en renovering.

  Vi har ekspertisen til at leverer høj kvalitet over hele linjen på mange forskellige typer af projekter, men der er alligevel nogle ting, vi har specialiseret os mere i end andre.

  Hos VBL er vi især dygtige til

  Kontakt os i dag for at hyre en tømrer i Tårnby

  Hvis du mangler en autoriseret og erfaren tømrer til en opgave i Tårnby, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os her hos VBL Byg i dag. Vi står klar til at skabe en individuel løsning for både private og erhverv, ligesom vi står klar til give kyndig rådgivning og være din sparringspartner, så snart du sætter gang i et projekt.

  Tøv endelig ikke med at kontakte os i dag på tlf. 22 86 89 94 eller på mail kontakt@vbl-byg.dk og lad os hjælpe dig med din tømreropgave i Tårnby.

  Vi garanterer tryghed, godt håndværk og en nem og sikker proces.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud