Autoriseret og kompetent tømrer i Roskilde

Hos VBL Byg har vi mere end 14 års erfaring som din autoriserede tømrer i Roskilde. Med vores mange års erfaring i branchen, har vi de kompetencer, der skal til for at udføre alle typer tømreropgaver for dig. Uanset om du står med et lille eller stort projekt, står vi som din lokale tømrer i Roskilde altid klar til at hjælpe dig.
Vi har udført alt inden for tømrerarbejde, hvor vores spidskompetencer er lejlighedsrenovering, køkken, gulv, facadebeklædning og tilbygning. Vi klarer både små og store opgaver, hvor vi altid prioriterer alle opgaver lige højt, uanset størrelse og omfang. Hos VBL Byg sætter vi altid dine ønsker og behov i første række.

Tømrer i Roskilde med fokus på kvalitet

Som din professionelle tømrer i Roskilde har vi stor passion for godt håndværk og god kvalitet, når vi skal udføre et byggeprojekt for dig. Vi varetager alle opgaver, uanset hvor stor og lille en opgaver du står med. Hos VBL Byg har vi igennem vores mange år i branchen klaret alle slags udfordringer, og kan med garanti også skabe et veludført stykke arbejde for dig.

Vælger du os som din foretrukne tømrer i Roskilde, garanterer vi dig for, at dine behov og ønsker altid er 1. prioritet. Din tilfredshed er vores målsætning, hvor vi altid stræber efter at skabe de bedste resultater for dig. Med vores super kompetente team og god kommunikation med dig som kunde, sikrer vi, at din byggedrøm bliver realiseret.

Kontakt os allerede i dag på 22 86 89 94, eller skriv en mail til kontakt@vbl-byg.dk eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vores tømrer i Roskilde står altid klar til at hjælpe

  Mangler du en professionel tømrer i Roskilde, som har kompetencerne og erfaringen i orden? Så er vi hos VBL Byg det rette valg for dig.

  Vi har sammensat branchens skarpeste team af tømrere, og på den måde kan vi altid garantere dig det højeste serviceniveau, og at du altid modtager tømrerarbejde, som er udført til perfektion.

  Vores daglige mål som dit tømrerfirma i Roskilde er, at mærke din tilfredshed og give dig et smil på læben ved, at skabe et flot håndværk. Vores fornemmeste opgave er, at kunne give dig professionel vejledning i forhold til dit drømmeprojekt, så du kan få den løsning, som er mest optimal for dine behov.
  Skal du have hjælp til lejlighedsrenovering, køkken, gulve eller andre tømreropgaver i Roskilde, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise, og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

  Vi tilbyder:

  Løsninger efter dine behov

  Køkken

  Flere fordele

  Gulv

  Tømrerfirma i Roskilde med flair for godt håndværk

  Når du vælger VBL Byg til at udføre dit tømrerarbejde, kan du altid forvente en nem, hurtig og sikker proces. Vi ved, hvor bekymrende og uoverskuelig det kan være at stå med et større projekt, og skulle finde de rette til at varetage opgaven. Derfor er vi altid behjælpelige med at føre dig igennem en sikker proces, så du kan slippe alle bekymringerne.

  Vi sørger altid for, at vi er i tæt dialog med vores kunder. På den måde kan vi sikre, at vi opnår et godt stykke håndværk med de bedste resultater for dig.
  Med dette sikrer vi også, at vores tømrerarbejde bliver gennemført, og tilfredsstillende. Derfor kan du med sikkerhed vælge os som din foretrukne tømrer i Tølløse, da vores største ønske er din tilfredshed.

  Dine fordele:

  Din lokale tømrer i Roskilde og omegn

  Som dit lokale tømrerfirma i Roskilde har vi ugentlige aftaler i hele Midtsjælland, hvor vi har en lang række glade kunder i Tølløse, Ringsted, Hedehusene og mange flere omkring liggende byer. For os er det vigtigt at kunne tilbyde alle vores kunder godt og lokalt håndværk, uanset hvor de befinder sig.

  Om du befinder dig i Tølløse, Roskilde, Ringsted eller det helt 4., så kan du altid regne med, at vi har en erfaren tømrermester, som kan finde tid til, at hjælpe dig med at udføre dit drømmeprojekt.

  Kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar med professionel rådgivning, og giver dig altid et uforpligtende tilbud, uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

  Kontakt vores tømrerfirma i Roskilde for mere information

  Mangler du et tømrerfirma i Roskilde, der prioriterer din tilfredshed højst, kan du ringe til os allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi tager imod alle typer tømreropgaver, og skaber altid tilfredsstillende resultater til alle vores kunder.

  Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 22 86 89 94, eller skrive en mail til kontakt@vbl-byg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo