Tømrer Dragør

Kompetent snedker og tømrer i Dragør

Hvis du er på udkig efter et erfarent og kompetent snedker- og tømrerfirma i Dragør, står vi her hos VBL Byg altid klar til at hjælpe dig. Vi kan udføre alle former for tømrerarbejde, og vi garanterer at holde kvaliteten høj på alle typer af opgaver.

Derfor er vi et sikkert valg for dig som boligejer, der står overfor renovering eller nybyg, ligesom vi også altid står klar til at hjælpe din virksomhed, når du mangler en professionel tømrer til at udføre forbedringer eller udvidelser af dine bygninger.

Kontakt os i dag på tlf. 22 86 89 94 eller på mail kontakt@vbl-byg.dk og få en gratis og uforpligtende samtale om din tømreropgave i Dragør.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  14 års erfaring inden for mange forskellige opgaver

  Her hos VBL Byg har vi som tømrer i Dragør mere end 14 års erfaring fra branchen. Gennem de mange år har vi prøvet det meste, og vi kan derfor hjælpe dig med alle de tømreropgaver, du står overfor i forbindelse med eksempelvis en renovering eller et nybyggeri.

  Vi gør en dyd ud af den gode kvalitet, og vi har altid øje for de små detaljer, der gør vores tømrerarbejde til noget særligt. Det gælder for alle typer af tømreropgaver, men du kan især regne med vores ekspertise, hvis du hyrer os til en af de opgaver, vi er eksperter i.

  Hos VBL Byg har vi nemlig specialiseret os i

  Høj kvalitet og gode priser

  Køkken

  Lige meget hvilken opgave du vælger os til, skaber vi unikke og holdbare løsninger, du vil blive tilfreds med. Og hvis der mod forventninger skulle ske et uheld, når vi arbejder på dit projekt, kan du være helt tryg. Vi er nemlig forsikret gennem Tryg med op til 10.000.000 kr.

  Flere fordele

  Gulv

  Lokal tømrer med fokus på dine behov og tilfredshed

  Hos VBL Byg vil vi gerne være din lokale tømrer i Dragør. Vi er nemlig altid tæt på dig, der bor i Dragør eller omegn, og vi kan derfor hurtigt rykke ud og hjælpe på din adresse, når du har brug for en professionel og erfaren tømrer.

  Når du vælger en lokal tømrer i Dragør, får du en fagmand, som kender lokalområdet, og som går op i at skabe gode relationer til de lokale. Du får med andre ord en tømrer, der går op i det gode samarbejde, og som du kan opbygge en god relation til med tiden.

  Som din tømrer i Dragør står vi også altid klar til at bidrage med kyndig rådgivning og sparing, når du går i gang med et projekt – på den måde får du de bedste forudsætninger for at komme godt i mål.

  Dine fordele:

  Få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave i Dragør

  Hvis du står og mangler en tømrer i Dragør til den ene eller den anden opgave som enten privat eller virksomhed, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os her hos VBL Byg i dag. Vi er tær på dig i Dragør, og vi står altid klar til at hjælpe med alle former for tømrerarbejde.

  Ring til os på 22 86 89 94 eller skriv til os i dag på mailen kontakt@vbl-byg.dk for at modtage et tilbud på din næste tømreropgave i Dragør.

  Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer og se, hvad vi kan tilbyde dig.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud