Om os

Hos VBL Byg varetager vi alle typer opgaver, hvor end du får brug for en professionel tømrer. Vi hjælper dig med dine bygge projekter uanset størrelsen på opgaven. Vi klarer både store og små opgaver med fokus på solidt håndværk og kvaliteten i top. Vi står også klar med professionelle håndværker til udfordrende projekter, som vi i dagligdagen ikke påtager os. Vores mål med vores kunder er, at skabe tilfredshed og udføre projekter af flotte resultater. Samtidig ønsker vi et stærkt og holdbart samarbejde med vores kunder, så vi forbliver dit primære tømrerfirma. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kontakt vores tømrerfirma for mere information

  Mangler du en tømrer, der prioriterer din tilfredshed højst, kan du ringe til os allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi tager imod alle typer opgaver og giver tilfredsstillende resultater til alle vores kunder. Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 22 86 89 94 eller skrive en mail til vblindstrom@gmail.com  og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Ring til os allerede i dag og fortæl os om dit byggeprojekt. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig til de optimale løsninger i dit hjem.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud