Din alsidige tømrer i Holbæk

Som din tømrer ekspert i Holbæk, har vi hos VBL Byg mere end 14 års erfaring i branchen, og har opbygget de rette kompetencer til at kunne udføre enhver tømreropgave du måtte have i lommerne. Som store som små, så udfører vi projekter af alle størrelser og vi står altid parat til at hjælpe dig igennem, fra start til slut.

Vi har foretaget mere end 100+ succesfulde tømreropgaver i Holbæk, vi har særligt stor erfaring med lejlighedsrenovering, køkken, gulv, facadebeklædning og tilbygning. Uanset størrelse og omfang af opgaven, prioriterer vi alle opgaver lige højt, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos VBL Byg sætter vi altid dine ønsker og behov i første række.

Tømrer i Holbæk med kompetencerne i orden

Som din lokale tømrer ekspert vægter vi meget på et godt håndværk og god kvalitet, når vi udfører byggeprojekter. Hos VBL Byg har vi igennem 14 år i branchen klaret alle slags udfordringer. Vi har højt fokus på at effektivisere vores arbejdsmetoder, så vi altid er på forkant med markedet og har det rette udstyr samt uddannelse, til at kunne levere et lækkert og holdbart håndværk.

Vælger du os som din foretrukne tømrer i Holbæk, så går du ind til et seriøst samarbejde hvor dine behov og ønsker sættes i fokus.
Vi bruger de mest kompetente og talentfulde tømrer i Holbæk, så vi både kan realisere dine byggedrømme ned til de mindste detaljer og vedligeholde en god kommunikation, så du altid er opdateret med projektets forløb.

Kontakt os allerede i dag på 22 86 89 94, eller skriv en mail til kontakt@vbl-byg.dk eller udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Den rette tømrer partner i Holbæk

  Leder du efter Holbæks bedste tømrer, som har kompetencerne og erfaringen i orden? Så er VBL Byg det rette partner for dig.

  Vi har sammensat branchens skarpeste team af tømrere, så du som kunde kan forvente et højt serviceniveau, samt tømrerarbejde der er udført til perfektion. Vores målsætning er, at kunne give dig professionel vejledning i forhold til dit byggeprojekt, så du får den løsning, som er mest optimal for dine behov og ønsker.

  Skal du have hjælp til lejlighedsrenovering, køkken, gulve eller andre tømreropgaver i Holbæk, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise, og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

  Vi tilbyder:

  Løsninger efter dine behov

  Køkken

  Flere fordele

  Gulv

  Tømrerfirma i Holbæk med flair for godt håndværk

  Når du skal have udført et tømrearbejde hos VBL Byg, så kan du altid forvente en nem, hurtig og sikker proces. Vi hjælper dig med at gøre hele projektet overskueligt, så du kan have ro i maven og få et større pusterum. Derfor er vi altid behjælpelige med at føre dig igennem en nem proces, så du kan slippe alle bekymringerne og få et godt overblik over projektet.

  Vi sørger for, at føre en tæt dialog med vores kunder. Det sikrer at vores tømrerarbejde bliver gennemført til et yderest tilfredsstillende niveau og imødekommer alle dine krav til dit drømmeprojekt.

  Derfor kan du trygt vælge os som din foretrukne tømrer i Holbæk, da vores største ønske er din tilfredshed.

  Dine fordele:

  Din lokale tømrer i Holbæk og omegn

  Som dit lokale tømrerfirma i Holbæk har vi ugentlige aftaler i hele Midtsjælland, hvor vi har en lang række glade kunder i Tølløse, Ringsted, Hedehusene og mange flere omkring liggende byer. For os er det vigtigt at kunne tilbyde alle vores kunder godt og lokalt håndværk, uanset hvor de befinder sig.

  Om du befinder dig i Tølløse, Holbæk, Ringsted eller det helt 4, så kan du altid regne med, at vi har en erfaren tømrermester, som kan finde tid til, at hjælpe dig med at udføre dit drømmeprojekt.

  Kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar med professionel rådgivning, og giver dig altid et uforpligtende tilbud, uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

  Kontakt vores tømrerfirma i Holbæk for mere information

  Mangler du et tømrerfirma i Tølløse, der prioriterer din tilfredshed højst, kan du ringe til os allerede i dag. Du kan også udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi tager imod alle typer tømreropgaver, og skaber altid tilfredsstillende resultater til alle vores kunder.

  Du er også mere end velkommen til at ringe til os på 22 86 89 94, eller skrive en mail til kontakt@vbl-byg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo